Kør på VM-ruten:

Nu åbner tilmelding til Haderslev MTB Challenge 2020

Haderslev er vært for UCI 2022 Mountain Bike Marathon World Championships. Som opvarmning til dette event arrangeres der i 2020 Haderslev MTB Challenge for både motions- og licensryttere.

Alle har mulighed for at deltage og køre nøjagtig den rute, som profferne skal køre i 2022 fra Haderslev by gennem det naturskønne område omkring Haderslev Dyrehave og Haderslev Dam til de gode og udfordrende spor i Pamhule.

Haderslev MTB Challenge er åben for både motions- og licensryttere, og for motionsrytterne er der mulighed for tilmelding på tre distancer – 43, – 86 eller 129 kilometer.

Haderslev MTB Challenge køres den 19. september 2020 og tilmeldingen åbner på lørdag den 26. oktober 2019 – kl. 10.00.

Hør mere på cykelsportmessen og få rabat
Arrangøren deltager på Cykelsportsmessen Vest i Århus den 26. oktober, hvor du kan få en snak med projektlederen på arrangementet. De første 100, der kommer forbi standen for at høre mere, får en voucher med en værdi på kr. 100,00, man kan bruge ved tilmelding.

Voucheren kan man lægge oven i den ”early bird”-rabat der tilbydes i forvejen. Det vil sige, er du vaks ved havelågen, så er det et virkeligt godt tilbud du kan indløse.

Tilmelding på Haderslev MTB Challenge hjemmesiden: https://www.haderslevmtbchallenge.dk/tilmelding/

Haderslev MTB Challenge finder du på stand B2.

VM i mountainbike maraton i Haderslev 2022 afvikles i et samarbejde mellem Haderslev Kommune, Trekantområdet Danmark, Sport Event Denmark og Danmarks Cykle Union.

Kontakt:
Bent Skov, +45 20 16 53 58

 VM PARTNERS

UCI Mountain Bike Marathon World Championships Tilmelding icon

TILMELD DIG

TILMELD DIG

Tilmelding til HMC 2020

UCI Mountain Bike Marathon World Championships Rute Ikon

SE RUTEN

SE RUTEN

Sporet som det planlægges og køres

UCI Mountain Bike Marathon World Championships om Ikon

OM

OM

Om Haderslev MTB Challenge